Het product

Coolpack

Foodproof

Een coolpack wordt voornamelijk gebruikt om bloemen food-producten en medicijnen te koelen. Een coolpack bestaat uit een mengsel van polymeren en water, de inhoud van een coolpack is biologisch afbreekbaar en tast de kwaliteit van het product niet aan wanneer deze er mee in aanraking komen. Doordat het biologisch afbreekbaar is kan de inhoud net als water worden gedeponeerd. Daarnaast is het folie kan recyclebaar.

Kwaliteit

Een coolpack voorziet goederen voor lange periode van bescherming en koelte  en is daarom van essentieel belang tijdens het transport voor het behouden van de kwaliteit van de goederen. Een coolpack bestaat uit folie, polymeren en water. Doordat wij meerdere lagen folie gebruiken blijven de coolpacks ook onder een hoge mate van doordrukweerstand intact en functioneel.

Recyclebaar

Een coolpack is zeer robuust. De temperatuur van een coolpack zal na een lange periode geleidelijk zijn afgenomen. Dit betekent echter niet dat deze niet meer bruikbaar is. De ontvanger van het transport heeft daarom de mogelijkheid om de coolpack opnieuw op de gewenste temperatuur te brengen en te hergebruiken.

Personalisatie

Bij Coolmax BV krijgt u de mogelijkheid een coolpack te personaliseren door uw logo, tekst of een afbeelding op het folie te laten bedrukken. Personalisatie kan dienen als een krachtig marketinginstrument en straalt bovendien professionaliteit uit. Dit heeft een positieve impact op de geloofwaardigheid en het vertrouwen van de afnemers en zakenpartners. Gezien de coolpacks wereldwijd in omloop(zullen) zijn, is dit een uitgelezen kans om met uw bedrijf naamsbekendheid op te bouwen en/of een boodschap over te brengen.