Onze coolpacks

Hergebruiken

Duurzaamheid en gebruiksgemak

Welkom bij Coolmax Solutions waar duurzaamheid en gebruiksgemak hand in hand gaan. Wij geloven in het belang van hergebruik en willen onze klanten helpen bij het verminderen van afval. Daarom hebben we QR-codes bedrukt op onze coolpacks, waardoor u gemakkelijk toegang krijgt tot tips en ideeën voor hergebruik. Scan de code thuis en ontdek hoe u onze producten op creatieve en milieuvriendelijke manieren kunt blijven gebruiken. Samen streven we naar een groenere toekomst, stap voor stap.

Tips om de Coolpack her te gebruiken

Koel houden van lunchboxen

Plaats een coolpack in de lunchbox van uw kinderen of uzelf om voedsel vers en koel te houden tot lunchtijd.

Verlichting van pijn en zwelling

Gebruik een coolpack als een ijszak om pijn te verlichten en zwelling te verminderen bij kleine blessures zoals verstuikingen, kneuzingen of insectenbeten.

Koelen van drankjes

Leg een coolpack in een koeltas om drankjes koel te houden tijdens een picknick, uitje naar het strand of een lange autorit.

Behoud van versheid bij boodschappen

Plaats een coolpack in uw herbruikbare boodschappentas om bederfelijke items zoals zuivelproducten of vlees koel te houden tijdens het winkelen op warme dagen.

Verlichting van hitte bij warm weer

Leg een coolpack in uw bed of op uw lichaam tijdens hete zomernachten om verkoeling te bieden voor een comfortabelere slaap.

Koel houden van huisdieren

Plaats een coolpack onder het beddengoed van uw huisdier tijdens warm weer om hen te helpen koel te blijven en oververhitting te voorkomen.